Modernistit

Facebook-New-Logo-2013-300x300 new-twitter-logo Instagram-Logo

 

 

Promo1lähi

J-P Cavonius – kitara
Roni Suhonen   – rummut
Chris Karvinen – laulu/kitara
Ronnie Ilander – basso

Modernistit – lyhyt oppimäärä

Laulaja-lauluntekijä Chris Karvisen soolona alkanut projekti kasvoi kokonaiseksi bändiksi kun kitaristi J-P Cavonius (mm. Scaramangas, Treehouse), basisti Ronnie Ilander (The Madhearts) ja rumpali Roni Suhonen (Ronnie Starr) liittyivät mukaan ja samalla yhtye kastettiin Modernisteiksi. Debyyttialbumi ”Sanotaan tää on nykyaikaa” ilmestyi lokakuussa 2012 ja sai hyvän vastaanoton musiikkimedioissa.

Debyyttilevyllä mukana oli vahvasti myös Suomen Mr. Indie, Nick Triani, joka miksasi levyn:

”The reason I love working with Modernistit are the obvious British influences in their sound/songs. Combine this with Chris’s obvious melodic song writing gifts and with lyrics that actually say something with Attitude, creates a winning combination for me. I hope people find this stuff as it’s certainly interesting.” – Nick Triani

Modernistit aloittivat keikkailun elokuussa 2012 ja bändi on kiertänyt ympäri Suomea ja soittanut lisäksi lämppärikeikkoja PMMP:n kanssa.

Modernistien kakkosalbumin tuottaa Pariisin Kevät -yhtyeen nokkamies Arto Tuunela. Levyä äänitetään syksyn 2013 aikana ja sen on määrä tulla ulos keväällä 2014. Levyn ensimmäinen single Brutus julkaistiin syyskuussa ja se nousi mm. YLEX:illä Viikon Tehoksi.

“Modernistien kanssa on mukava tehdä hommia, niillä on hyvä käsitys siitä mihin suuntaan haluavat mennä, mutta ovat silti avoimia mun ideoille. Bändillä on sellainen mukavan huoleton tapa tehdä musaa. Soundilta haetaan nyt enemmän sellaista röyhkeetä takki auki -menoa. Ja se rotsi voi olla yhtä hyvin tyylikäs pikkutakki kuin Umbron tuulipukukin.” Arto Tuunela

chris_vox

Chris Karvinen, laulu & kitara

jeppe

J-P Cavonius, kitara

roisi

Ronnie Ilander, basso

Roni Suhonen, rummut

Roni Suhonen, rummut

www.modernistit.com
facebook.com/modernistit
twitter.com/modernistit
modernistit (at) gmail.com

Mainokset