Joonas Saartamo ”Varjot ja Valot”-videolle!

kuva: Emilia Raunio

kuva: Emilia Raunio

Alkuvuosi 2013 jatkuu Modernisteilla kiireisissä merkeissä. Tammikuussa soitetut PMMP-keikat toivat uutta puhtia vuodelle ja bändi sai paljon uutta yleisöä. Reissu oli monella tapaa muistorikas, Lahden yöelämässä todistettu Eläkeläiset-coverbändi, Jyväskylän Lutakon ihana henkilökunta, Turun Klubin mahtava yleisö. Sellaisia juttuja ettei heti unohdu. Ja kiitokset PMMP-posselle, olitte huippuja!

Nostalgointiin ei kuitenkaan auta jäädä makaamaan. Semifinalin jälkeen on pieni keikkapaussi, joka käytetään ”Varjot ja Valot” -musavideon tekoon. Video on Kolibri Picturesin Andrein ja Jannen käsialaa ja sitä kuvataan useassa osassa maalis-huhtikuussa. Suvi Isotalon vastanäyttelijäksi saatiin siistein mahdollinen vaihtoehto, kun Joonas Saartamo lähti mukaan vetämään toisen pääroolin! Rooli on kuin räätälöity Jondelle ja oli nastaa että kaiken kiireen keskellä herralla riitti aikaa ja intoa tulla mukaan Modernistien videolle.

Arvostamme koko ryhmää enemmän kun osaamme edes sanoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s