Uusia keikkapäivämääriä ja toinen single ulos marraskuussa

Debyyttilevy on ollut nyt noin kuukauden pihalla ja se on noteerattu hyvin medioissa. Bändi on tehnyt hartiavoimin hommia treeniksellä, keikkalavoilla ja myös kameran edessä. Ja vähän takanakin. Videoyhteistyö Tero Karhun kanssa jatkuu vielä yhden jatko-osan verran, kun levyltä julkaistaan toinen single, ”Indienapolis”. Moniosaajaksi paljastunut Tero siirtyi puhtaasta näyttelijästä myös kameran toiselle puolelle, eli about neljässä kuukaudessa näyttelijädebytantista musavideo-ohjaajaksi! Aika vaikuttavaa. Saa nähdä muovautuuko Terosta indie-tuotantojen virallinen Clint Eastwood, time will tell..

Kuvauspaikat ja -ajat olivat taas, no, persoonallisia. Mutta koko projekti oli hemmetin hauska kokemus! Kaikki tarvittava materiaali saatii kasaan ja video on nyt hyvissä käsissä leikkauspöydällä. Video ja single julkaistaan marraskuun loppupuolella.

Shooting ”Indienapolis”-video

Kysyntä keikoille alkaa hiljalleen heräämään myös Kehä III:n ulkopuolella ja ensimmäiset päivämäärät onkin jo buukattu.

03-11-12 The Lane, Vantaa
24-11-12 Semifinal, Helsinki
05-12-12 Poppari, Jyväskylä
07-12-12 Torvi, Lahti
08-12-12 Pub Hana, Vantaa
11-01-13 Monttu Music Club, Pori

Good vibrations!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s