Keikkakunto kasvaa kohti Kansallisteatteria

Modernistien ensimmäiset keikat on nyt takana ja lyhyehköstä pre-seasonista huolimatta saatiin varsin hyvä startti aikaan. Tiukkaan rokkisettiin lisäillään pikkuhiljaa loputkin biisit livekuntoon, jotta variaatiota riittää vielä enemmän. Liberte, Sali ja Sulkava toimivat hyvinä mittareina missä bändi tällä hetkellä menee. Helsingin Juhlaviikoilla, Kansallisteatterin Kukkoklubilla TO 30.8 ollaan taatusti hyvässä tikissä. Myös albumilla vieraileva Suvi Isotalo on lupautunut paikalle, eli ”Varjot ja Valot” kuullaan siellä erittäin virallisessa muodossa.

Ennen Kukkoklubiakin ehtii tapahtumaan, kun PE 24.8 ilmestyy levyn ensimmäinen sinkku, ”Auringonnousu”. Digitaalisesti julkaistava single on ladattavissa sen jälkeen kaikista digitaalisen musiikin kaupoista, sekä kuunneltavissa Spotifysta. Heti seuraavalla viikolla ilmestyy samaisen sinkun musavideo.

(Roy-Z Ilander puikoissa)

Keikka-pirssikin tuli tutuksi kun Helsinki-Sulkava-Helsinki matkalla kerkesi väsymättömän työjuhdan penkki tulemaan tutuksi. Reissulta löytyi jo hyvää matkasoundtrackia (mm. Social Distortion, Goo Goo Dolls, Wildhearts ja The Who) tuleville retkille ja Roni Suhosen mehukkaat tarinat lyhentävät matkaa vähintään puolella! Ruokailupaikaksi paluumatkalla valikoitunut ABC-Mikälie, ei ollut ehkä ihan se kaikkein katu-uskottavin pysähtymispaikka, mutta klo 02 alkaa idylliset pikkugrillit olemaan kohtuu harvassa. Luomu/lähiruoka-pisteet jäi siis tällä kertaa keräämättä. S-bonusta taisi joku sentään saada.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s