Debyyttilevyn nimi ja biisilista valmiit!

Viimeisten äänitysten ja miksausten jälkeen on aika sanoa kiitokset sekä Studio Kekkoselle ja Nick Trianille. Huikea paikka ja hieno mies, albumi ei olisi yhtä kova ilman teitä! Työskentely oli tavanomaista aamusta iltaan meiningillä, toki brittiherrasmiehelle kuuluu sovittaa väliin myös mahdollisuus tsekata valioliigan siirtouutiset, noin tunnin välein. Myös John Terryn oikeuskäsittelyä seurasimme lähes reeliajassa. First things first!

Yhtälailla miksausjälki oli erinomaista. Koko levyn jatkunut yhteistyö näkyy varmaan parhaiten viimeisillä miksatuilla raidoilla jotka ovat Varjot & Valot, Endorfiinihumala ja Indienapolis. Nickin ”Let’s nail these last fuckers!” – avauskommentti osui ehdottomasti maaliinsa!

Samaan aikaan albumi lähtee Playgroundin ennakkovalmisteluun ja sitä myöten albumille oli löydyttävä osuva titteli sekä valmis biisijärjestys. Useiden ideoiden ja vaihtoehtojen jälkeen  nimi löytyi Avida Dollarsin alkureplasta ja lopputulos on tässä:

Modernistit – Sanotaan tää on nykyaikaa

1. Modernistit
2. Avida Dollars
3. Indienapolis
4. Varjot ja Valot (feat. Suvi Isotalo)
5. Endorfiinihumala
6. Persona non Grata
7. Ra(u)hantekijä
8. Auringonnousu
9. Kun sä hukut näihin vuosiin
10.Jos tänään ei tulekaan maailmanloppu

Debyytti albumi julkaistaan 5.10.2012 ja sitä edeltää
”Auringonnousu” single ja musavideo, jotka tulevat ulos 24.8.
Kuvia Studio Kekkosesta löytyy TÄÄLTÄ

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s