Albumin kaikki biisit äänitetty

Musavideon teon rennoista fiiliksistä siirryttiin takaisin työmaalle ja nauhoittamaan kolme viimeistä biisiä. Aamusta-yöhön metodilla menneet päivät eivät olleet kaikkein kevyimpiä, mutta lopputulosta kuunnellessa kyllä kaiken vaivannäön arvoista. Ensimmäisessä ”Varjot ja Valot” -biisissä mukana oli vierailevana tähtenä Suvi Isotalo, jonka kanssa duetointi varmasti nousee esiin levyllä yhtenä huippuhetkenä. Suvi hoiti osuutensa todella tyylikkästi ja huikealla ammattitaidolla. Suvin kaksi sooloalbumia ovat soineet radiossa ja saaneet erittäin hyviä arviota,
mutta varsinkin Suvin tinkimätön oma tyyli teki bändiin vaikutuksen. Aika eteerinen biisi luvassa.


Kahdessa viimeisessä biisissä säädettiinkin sitten säröpedaaleja lujemmalle ja siirryttiin seilaamaan lähes punk-vesille. ”Indienapolis” ja ”Endorfiinihumala” ovat potentiaalisia sinkkuvaihtoehtoja ja ne oli suosiolla jätetty viimeisiin sessioihin, jotta niihin päästään käyttämään riittävästi aikaa ja energiaa. Ja energia noissa ainakin välittyy!

Nyt kun studiopäivät on takana, päästään keskittymään kunnolla Fudiksen EM-kisojen jatkopeleihin. Ja vastoin vääriä epäilyjä, Englannin matsien aikaan ei ole nauhoitettu lauluosuuksia, vaan ne hetket on toki pyhitetty Three Lionsille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s