Musiikkivideon kuvausta Kaapelitehtaan yössä


Viikonloppu meni aika minimaalisilla yöunilla, sillä kävimme nauhoittamassa  ”Auringonnousu” -singleen musavideon Kaapelitehtaan erittäin tyylikkäissä tiloissa. Hima & Sali lainasi ystävällisesti tilojaan monenkirjavalle seurueellemme. Klo 02 alkaviin kuvauksiin ei ole kaikista helpointa löytää työryhmää, joten olemmekin erityisen iloisia että saimme kasaan loistavan porukan ja kuvauspaikalla oli hyvä ja jopa varsin riehakas fiilis.

Pajula Productionin Markku Kirves oli suvereeni ammattimies, jolla oli homma hallussa alusta loppuun. Basisti Ronnie Ilanderin keikkakiireet valitettavasti estivät videolla esiintymisen, mutta Rami Hirvelä toimi erittäin hyvänä stuntmanina. Päärooleissa Terhi Ansio ja Tero Karhu olivat nappivalintoja eikä edes kylmä sää ulkokuvauksissa tai aamukymmeneen venynyt kuvauspäivä hyydyttänyt tulevien näyttelijästarojen hymyjä. RH Hairin Riina Holländeria saadaan kiittää siitä että bändiläisetkin paremmannäköisiä kuin esimerkiksi seuraavana aamuna. Sadetta oli luvattu koko yöksi, mutta yön ensimmäiset pisarat putosivat juuri samaan aikaan kuin Markku asetteli kamerat autoon, joten käsittämättömällä flaksilla selvittiin.

Video julkaistaan alkusyksystä singlen julkaisun yhteydessä. Sitä ennen kannattaa käydä Facebookissa tsekkaamassa
Piritta Hounin ottamat upeat valokuvat kuvauspaikoilta.

Modernistit haluaa kiittää KAIKKIA Kaapelitehtaalle saapuneita avustajia mielettömän hyvästä työstä, sekä Hima & Salin porukkaa superjoustavasta yhteistyöstä! Lopputulos on taatusti kaiken vaivan arvoinen.


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s