Pari biisiä viimeistelty jälleen

Taas olisi pari studiopäivää takana ja matka kohti valmista albumia hieman lähempänä loppua. ”Auringonnousu” sai arvoisensa miksauksen ja masteroinnin ja se jää odottamaan videonkuvausta, johon on about kolme viikkoa vielä aikaa. Pitkäkestoiset sessiot kannattivat, sillä kaikki orkestraali ja kuoro-osuudet tekivät biisistä tosi spesiaalin ja hienon. Erityiskiitos Heidille ja Lotalle! Auringonnousu -single ja video julkaistaan elokuun lopussa Helsingin Juhlaviikkojen yhteydessä olevalla Kukkoklubilla. ”Jos tänään ei tulekaan maailmanloppu” alkaa olla äänityksiltään valmis ja jää odottamaan Jepen miksailua. Noiden lisäksi ollaan rakentamassa hurjaa eeposta, johon saadaan mielenkiintoinen duetoija vielä kesäkuussa mukaan!  Biisi kulkee ”Varjot ja Valot” nimellä. Viritteillä on myös muita mielenkiintoisia kuviota, joista sitten lisää myöhemmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s