Kuvankaunis päivä Helsingissä

Kun valitsee päivää ottaa promokuvia ulkona, on erittäin todennäköistä että sataa ihan helvetisti tai on muuten vaan onneton sää. Modernisteja hemmoteltiin auringonpaisteella kun kävimme pyörimässä Kauppatorin ympäristössä ottamassa kuvia promokäyttöön ja levynkansiin. Sessiot oli ihan älyttömän onnistuneet, johtuen eniten loistavasta kuvaajastamme Piritta Hounista. Hyvä Pirtsu! Ohjeet meille oli teräviä ja simppeleitä; ”Näyttäkää vähemmän darraisilta!” Väistelimme menestyksekkäästi sekä turisteja että Saku Koivu-paitoja, kledjut sai vaihdettua helposti hiljaisemmilla kaduilla ja meininki oli sunnuntaisen rentoa kaikin puolin. Alla muutama ”Making of” kuva sillä välin kunnes lopulliset kuvat tulevat käsittelystä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s