Uusittu kokoonpano ja uusi nimi

Jeppe Cavonius (kitara)
Chris Karvinen (laulu, kitara)
Ronnie Ilander (basso)

Roni Suhonen   (rummut)

Paljon on kerennyt tapahtumaan siinä ajassa kun albumin ensimmäiset sessiot tehtiin viime elokuussa. Sooloprojekti ei ole enää aikoihin tuntunut kovinkaan soololta kun ympärille on ilmestynyt vakioremmi, eikä Chris & muut nimellä jatkaminen tuntunut
omasta mielestäni kovin luontevalta enää. Niinpä jatkamme albumin tekoa puhtaasti bändinä ja nimeksi valikoitui, ta-daa: MODERNISTIT. Se kuvaa hyvin bändiä, joka etsii omaa soundia eikä tyydy ensimmäiseen vastaantulevaan ratkaisuun. Arno Nurmisto jatkaa etäjäsenenä Los Angelesista ja on korvaamaton apu biisintekovaiheessa.

Kaikki tyypit ovat mulle tuttuja vuosien varrelta ja kasassa on mielenkiintoinen porukka! Kesän aikana pitäisi olla kaikki nauhoitukset kasassa, jonka jälkeen päästään hiomaan keikkakuntoa. Auringonnoususta tulee single ja sen video kuvataan kesäkuun 17 päivä. Ennen mitään bänditreenejä, on homma tarkoitus startata käyntiin huomisella asiaankuuluvalla tavalla, eli baarireissulla.

Bändin facebook sivut kääntyvät osoitteeseen www.facebook.com/modernistit , siirtäkää ihmeessä tykkäykset sinne ja niin pysytte mukana Modernistien infotulvassa!

– Chris

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s