Auringonnousun ratsastajat

No Doherty ei sitten taaskaan tullut keikkapaikalle ja oma paluu albumin pariinkin tapahtui heti viikon breikin jälkeen. Pienen hengähtyksen jälkeen ollaan palattu taas studioon jatkamaan nauhoituksia. Käsittelyssä on ollut Auringonnousu -niminen biisi, joka on levyn selvästi vanhin. Luulen et se on kirjoitettu jo joskus 2005-2006 aikoihin. Luvassa on totutusti synia sekoitettuna shoegaze särö/delay-kitarointiin, kombinaatio josta tulee varmasti levyn signature. Studion pöydästä ja lattiasta on muodostunut aikamoinen kitarapedaalien kokoontumisajot sessioiden edetessä.

Single/videobiisiksi ajateltu styge on nostanut vaatimustason ennätyskorkeelle ja biisin nauhoituksiin on taidettu käyttää  jo kolme kokonaista studiopäivää, joka on meidän mittapuulla nostaa ton jo aika eeppisiin sfääreihin. Raitoja on äänitetty helvetisti, yksittäisiä sointuja on vaihdeltu sillä seurauksella, et kaikkiin edelliset jo äänitetyt raidat pitää pistää uusiksi ja ”ton sanan mä voisin laulaa uusiksi” -tyyppiset pilkunviilaukset
on muuttanut studiossa vallinneen luovan hulluuden lähemmäksi ihan normaalia hulluutta. No välimiksaus kuullostaa onneksi siltä että toi on ollut kaiken vaivan arvoista. Ja Rio Ritan tytöthan taas pelastaa lopulta kuitenkin kaiken!

Biisi miksataan toukokuussa Nick Trianin kanssa ja kesäkuussa siihen kuvataan video Markku Kirveen ohjastamana. Sinkun kansi on helmi by Piritta Houni.

Ja lähiaikoina selviää myös se pariin otteseen kysytty seikka et miksi Modernistien promokuvat on otettu Töölön fudisstadionilla..

– Chris

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s