Äänitystä ja miksausta ja äänitystä ja..

Parin tehoviikon jälkeen takana on kymmeniä Skype- sekä studiotunteja. Sellojen, jousien ja muiden orkestraaliosuuksien kanssa nysvääminen on vienyt bändiä jo asteen lähemmäksi korkeakultturia. Periaatepäätöksellä seuraavalla studioreissulla hyväksytään sitten vain kitararaitoja. Paitsi jos Artsi saa taas timanttisia ideaoita rapakon takana, jotka on vaan ihan pakko toteuttaa!

”Modernistien” ja ”Maailmanlopun” lisäksi ollaan nauhoitettu vanhaa ”Auringonnousu”-biisiä, jonka rumpuraidat nauhoitettiin jo 27.6.2007. Biisi on kokenut aikamoista faceliftiä, mutta toisaalta myös kestänyt aikaa erittäin hyvin.

Levyn työstäminen ei ole ihan vaivoitta sujunut, mutta eihän sen tarvikaan olla. Soundien ja soittotyylin eteen on tehty niin iso määrä hommia että se näkyy satavarmasti lopputuloksessa. Kiinnostusta & innostusta biiseihin tulee vastaan sieltä täältä, joka vaan ruokkii bändiin lisää fiilistä.

Kunhan muutamia yksityiskohtia saadaan lyötyä lukkoon, olisi huhti-toukokuussatarkoitus esitellä yksi albumin biisi lisää. Tästä lisää myöhemmin kun tietyt asiat etenee..

 

Tällä hetkellä näyttää että albumille tulee 10 biisiä. Ens viikolla oon varmaan taas eri mieltä.

Nyt pidän ainakin viikon-parin tauon ajattelematta levyntekoa yhtään. Nollaaminen alkaa Pete Dohertyn keikalla, mikäli artisti suvaitsee saapua huomenna Töölöön saakka. No ainakin illanviettoseuraa saapuu Norjasta asti! Kun katoin alla olevan videon, niin heräsi kysymys, kävisikö kulttuurisetelit Dohertyn keikalle maksuvälineenä? Vai alkaako tää olemaan jo sillä rajoilla jopa nykyiselle kulttuuriministerille?

– Chris

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s