Studiosessiot vol. 3

EP:n julkaisu on takana ja albumin nauhoituksia jatkettiin sunnuntaina, kevyellä 13:sta tunnin äänityssessiolla. Raidat saatiin kahteen albumin biisiin, kun työ alla olivat tällä kertaa ”Modernistit” ja ”Jos tänään ei tulekaan maailmanloppu”. Edellisyön Skype-palaveri kitarasankari Artsin kanssa toi loistavia ideoita biiseihin, jotka saatiin lopulta toteutettua, vaikka kohtuu kimurantteja riffejä Los Angelesissa olikin kehitelty. Jeppe klaarasi kuitenkin hommat tyylikkäästi himaan.

Muutamia kitarajuttuja ja Artsin jättisynia lukuunottamatta kaikki saatiin purkkin ja biisit odottamaan myöhempää käsittelyä miksauspyödällä. Mukana tuplauslauluja tekemässä oli jälleen Haagan Gallagher, eli Sami Huusko. Cheers for the BV’s Huube!

6/11 on albumin biiseistä kasassa ja seuraava studioviikonloppu on jo varattu toukokuulle.

Feeling Excited & Exhausted !

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s